Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Бъникула – страшно-смешният заек

Бъникула – страшно-смешният заек

Аз детето | 2016-05-21

Бъникула – страшно-смешният заек

През този май едно сладко нощно създание с червени очи и остри зъби – зайчето Бъникула – ще завладее ефира на телевизията, за да заеме своето място сред всеобщите любимци на публиката като Том и Джери и Скуби Ду!

Дългоочакваната поредица на Warner Bros Animation – „Bunnicula“ – е създадена по хитовите едноименни детски книжки и проследява свръхестествените забавни приключения на един скоклив вампир-вегетарианец, който вместо да пие кръв, изсмуква соковете от всички моркови и други зеленчуци, които открие, за да поддържа изключителните си способности. Поредицата съдържа 40 11-минутни епизода и ще се излъчва изключително по Boomerang: от 23 май – всеки делник в 17.20 ч.

Новото предаване среща зрителите с 13-годишната Мина Минор и нейното семейство, които се нанасят в стар Ню Орлийнски апартамент, наследен от пра-леля Мари. В мазето Мина отключва тайно помещение, където открива Бъникула – пухкаво черно-бяло зайче с големи очи. Мина обожава сладкото зайче от мига, в който го вижда за пръв път, но дори и не предполага с какви свръхестествени сили разполага то. Мистериозният дългоушко бива посрещнат с открито сърце и от добродушното спокойно куче на Мина – Харлод. За сметка на това, параноичният ѝ котарак – Честър е ужасен, защото усеща паранормалните неприятности, които може да им донесе един заек-вампир. Истината е, че Бъникула обича момичето и семейството ѝ и прави всичко по силите си да ги предпази от чудовищата и животните, които са привлечени от него в къщата.

Премиерата на „Bunnicula“ ще се състои ексклузивно по Boomerang на 23 май в 17.20 ч., а нови епизоди от поредицата можете да гледате всеки делник от 17.20 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град