Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Ето от кои игри можете да се възползвате през януари, ако имате PS Plus

Ето от кои игри можете да се възползвате през януари, ако имате PS Plus

Аз детето | 2021-01-05

Ето от кои игри можете да се възползвате през януари, ако имате PS Plus

Първата партида безплатни игри за PlayStation Plus за 2021 г. е налице от днес. За пореден път можете да заявите три безплатни игри, включително заглавие от PS5. Този месец абонатите могат да вземат Shadow of the Tomb Raider и Greedfall от PS4, както и симулатора на акули Maneater, който ще бъде безплатен изключително за PS5.

Shadow of the Tomb Raider е най-новата част от подновената серия Tomb Raider, донасяйки продължаващото приключение на Лара Крофт в джунглите на Южна Америка, за да спаси света от апокалипсиса уж предречен от маите. Като класическа приключенска игра ревюто на GameSpot за Shadow похвали приключенския дух на играта и предизвикателството при решаването на пъзели от древни гробници, но предупреди, че традиционната механика на играта може да направи играта малко разочароваща от време на време.

Greedfall ще накара играчите да изследват мистериозен остров, наречен Teer Fradee, изпълнен с магически тайни и чудовища за лов. Играта обслужва традиционните любители на RPG с изграждания на герои, състоящи се от различни способности, заклинания и умения и цели, които могат да бъдат изпълнени по безброй различни начини. Прегледът на играта на GameSpot сравнява нейната завладяваща механика за изследване и бой с Witcher 3, въпреки че критикува зависимостта си от колониалистическите теми.

Maneater е ексклузивната игра за този месец за PS5 и макар че е налична и за PS4, само играчите на PS5 ще могат да я изтеглят безплатно. Maneater е описана като ShaRkPG, RPG, където вие влизате в ролята на човекоядна акула. Започвайки като малка акулка, играчът има за задача първо да оцелее, а след това да процъфтява като един от най-големите хищници в океана. Подобно на RPG с човешки персонажи, вие ще можете да приспособите уменията на акулата си според стила си на игра, докато тя нараства по размер и сила.

Както при предишните безплатни игри на PlayStation Plus, всички игри от януари са PS4 заглавия, които също могат да се играят на PS5. С наскоро пуснатата конзола от следващо поколение може да се играят повечето PS4 игри, с подобрения, които варират между игрите, включително намалено време за зареждане, по-стабилни честоти на кадрите и увеличени резолюции. Само малка част PS4 игри не се поддържат на PS5 и списъкът вече започна да се свива.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град