Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гледайте изследователя Сет и приятелите му в „Гъбчовците!“ от днес

Гледайте изследователя Сет и приятелите му в „Гъбчовците!“ от днес

Аз детето | 2020-11-16

Гледайте изследователя Сет и приятелите му в „Гъбчовците!“ от днес

В магическия мегаполис Гъбкодол всичко си има цел и смисъл. Там живеят весели герои, които се грижат всички да съществуват удобно и приятно. Те са най-трудолюбивите същества в галактиката, защото благодарение на техните общи усилия е създадено това уникално място. Премиерата на новата поредица ще се излъчи на 16 ноември по Cartoon Network.

Главният герой, малкият Сет, ще ни покаже целия свят на „Гъбчовците!“. Той е авантюристично настроен и за него няма по-голямо удоволствие от пътешествията до всички краища на галактиката. Дори в училище не губи ентусиазма си за открития. Също често показва на своите приятели неизвестни досега същества – благодарение на него те научават, че извънземните извън техния район могат да са изключително очарователни.

В тази необикновена земя, зрителите ще опознаят не само самия Сет. Те ще се срещнат и с Паскал, чувствителния и леко страховит художник. Без неговото изкуство Гъбкодол би се превърнал в много скучно място. В града всеки има задача и всички професии са еднакво необходими. Училищният клас се състои от най-различни персонажи, а любопитните деца успяват да намерят решения дори на най-необичайните загадки. Един от учениците е Лимонка – макар да е срамежлива и несигурна, тя има множество страхотни идеи. От групата на Гъбчовците е и смелата и мъдра Пам.

В премиерните епизоди на поредицата Сет ще види сняг за първи път и ще иска да го скрие у дома, за да може винаги да има от белия пух със себе си. Но дали ще успее да реши проблема с топенето? Героите ще трябва да се справят и с внезапната поява на огромни, мистериозни трюфели. Въпреки че първоначално нямат търпение да ги прогонят, те бързо ще осъзнаят, че дори и най-необикновените посетители могат да бъдат големи приятели и заедно да създадат хармоничен свят, където всичко се допълва.

Премиерата на поредицата „Гъбчовците!“ ще се излъчи в понеделник, 16 ноември, като ще продължи всеки делник от 16.00 ч. по Cartoon Network.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град