Vip интервю

Начало | Vip интервю | Интересни истории от „Играта на играчките 4“ научете като интервюто с Марк Нилсен, продуцента на Pixar прочетете!

Интересни истории от „Играта на играчките 4“ научете като интервюто с Марк Нилсен, продуцента на Pixar прочетете!

Аз детето | 2019-10-03

Интересни истории от „Играта на играчките 4“ научете като интервюто с Марк Нилсен, продуцента на Pixar прочетете!

Гледахте ли вече най-новата част на прочутия и любим на много поколения филм „Играта на играчките“. Ако все още не сте, не губете повече време, защото ще съжалявате. Филмът е поучителен, много приключенски и пълен със смях. Просто си заслужава отвсякъде! За тези от вас или по-скоро нас, които вече пък са го гледали, предлагаме едно много интересно интервю с главния „виновник“ за съществуването на този прекрасен филм. А именно Марк Нилсен – главният продуцент на Pixar! Той отговаря за повечето филми, но с „Играта на играчките“ има още по-голяма връзка, защото е измислил почти цялата история и героите, разбира се с помощта на колегите си. Така че ако искате да надникнете зад завесата на филма, ето сега е шансът ви. Ще ви разкажем за Виличко, Бо Пийп и други интересни неща.

Поздравления за големия успех на „Играта на играчките 4“. Всъщност всички си мислехме, че с третия филм поредицата приключва. Дали завръщането на Бо Пийп е главната причина да направите и 4-ти филм?

Всъщност да, тя е главната причина за създаването на четвъртия филм. Идеята ни за него като цяло беше да приключим историята на Уди и Бо, защото за самите нас тази история остана неприключена и това тормозеше самите нас – създателите на филма. Много неща се промениха около историята с времето. Отне ни пет години да снимаме тази последна част. Но това остана основата на целия филм. Дори работното ни заглавие в Pixar беше „Peep“ за цялото време в което правехме филма.

Пътуването на Уди и останалите играчки определено ги промени! Тази промяна откъде е вдъхновена, вие и вашите приятели и семейство имали ли сте такова пътуване?

Обичам едно добро пътешествие. Интересното е, че с колегите от Pixar направихме едно голямо пътешествие. Когато работих по първия филм „Колите“ всички прекарахме седмица или седмица и половина по път 66, шофирайки. Мисля, че започнахме в Оклахома и завършихме в Албакърки. Чухме страхотни истории от хора, които живееха в градове, които определено ни промениха. Историите бяха просто сърцераздирателни и красиви. Това пътуване имаше огромно влияние върху нас и създаването на „Колите“. Това определено беше пътуване, което ми отвори очите за много неща.

Виличко е просто пластмасова вилица за пикник, но вие успяхте да му дадете живот и личност. Колко трудно беше това и как успяхте да го направите?

Беше наистина забавно. Екипът си прекара доста забавно създавайки Виличко. Свикнали сме да анимираме герои, които имат плавно движение и които трябва да приличат на хора. Хората са в много от нашите филми, но за да направим филма още по-уникален просто си помислихме „защо винаги трябва да има само хора и животни, хайде този път един от героите ни да е.... вилица... Определено предизвикахме аниматорите и себе си, за да дадем истински живот на една пластмасова вилица.

А имате ли си личен фаворит от „Играта на играчките 4“?

Аз не! След като съм ги измислил, няма как някой да ми хареса повече от другите, но... Имам четири деца и те са най-големите фенове на филмите. Имам дъщеря, която ще бъде Бо Пийп за Хелоуин. Така че Бо определено е фаворит сред трите ми момичета. Синът ми обича Дюк Кабуум. Има нещо толкова забавно, но сърцераздирателно в това, че една играчка не може да изпълни това, което е показано в рекламата ѝ. Всички сме виждали тези реклами, които ни убеждават, че играчката прави нещо страхотно и готино, но когато я вземем вкъщи само успяваме да кажем „не е това, което мислех, че ще направи“. Но ние обичаме Дюк Кабуум.

Кой в студиото измисля нови играчки за тези филми? Някои от героите основават ли се на действителни играчки, които са съществували или пък са само вдъхновени от вашето въображение?

Това е групово усилие. Бих казал, че най-голямо влияние оказва екипът на историята. Има писател, който измисля идеи за играчки, а аз му помагам, защото тези филми са ми много близо до сърцето, така да се каже. Тогава екипът на историята, който се състои от десет мъже и жени, цялата им работа е наистина да помагат да измислят идеи, които да направят нещата забавни и емоционални и те съставят комикси на всяка сцена от филма отново и отново и отново, докато всички не им кажем всичките си идеи. После правим среща и избираме най-добрите идеи, за да ги нарисуват отново, този път като филм.

Преди да станете продуцент на Pixar сте били сервитьор, продавач в книжарница, чистач и журналист. Какво ще посъветвате децата, които също мечтаят да се занимават с филми под една или друга форма?

Бих казал, че трябва да работят усилено и да дават всичко от себе си, независимо от препятствията и въпреки хората, които им казват, че няма да им се получи. Не бива да се страхуват и от грешките, никой не е идеален, всички правим грешки, но най-важното е да видим къде сме сгрешили и следващия път да сме по-добри. Също да запомнят, че трябва да се опитват да свършат най-доброто в работата, която им е била предоставена. Каквато и да е позицията ви в момента, каквато и роля да имате, независимо от задачата, която трябва да вършите, опитайте се да я направите по най-добрия начин. Защото ако се справите чудесно в това, което правите, някой от когото зависи много ще ви забележи и ще ви подаде ръка за осъществяването на мечтата ви. Това важи не само за филмите, да знаете! Работете упорито, бъдете търпеливи и направете всичко възможно с това, което е точно пред вас.

Отличен съвет! А ще видим ли и „Играта на играчките 5“?

В момента нямаме планове, но никога не знаеш какво ще донесе бъдещето и какво ще ни хрумне. Засега обаче няма план за 5. Предстои поредица от късометражни филми за Виличко, които ще пуснем в интернет за свободно гледане!

Интервюто е взето със съдействието на kidzworld.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град