интересно

Начало | интересно | Кой е Surge и как да го използваме най-ефективно, за да победим!

Кой е Surge и как да го използваме най-ефективно, за да победим!

Аз детето | 2020-08-20

Кой е Surge и как да го използваме най-ефективно, за да победим!

Имате ли вече най-новия герой на Brawl Stars на име Surge? Той е нещо като робот, който както разбрахме, пие енергийни напитки и... малко е странен и доста интересен! Но като всички нови, с които не сме свикнали, и ние в началото го смятахме за малко слаб и дори ненужен. Оказва се обаче, че с малко тренировки и няколко съвета, които сега ще получите от нас, Surge е толкова добър, почти колкото Spike и много по-силен от повечето герои. Той всъщност е по-скоро защитник, отколкото нападател, така че независимо дали играете на Gem Grap или Heist или някой от другите варианти, помнете, че най-важното за Surge е да брани съотборниците си и сейфа и тогава ще сте номер едно. А сега готови ли сте да прочетете нашите съвети и след това да... „Surge and destroy.“

Кой точно е Surge?

Surge е Chromatic Brawler, който може да се отключи като награда от Brawl Pass на ниво 30 от сезон 2: Summer of Monsters или от Brawl Boxes. Имайте предвид обаче, че не е нужно да плащате за Brawl Pass, след като сезонът мине, той ще ви се падне и от обикновен бокс. Вярвате или не, точно след края на първия сезон ние така получихме Gale, без да плащаме изобщо, без дори да си харчим събраните джемове, просто ни се падна. Сега да се върнем на темата... Surge има средни точки на живот и сила на атака, но пък може да навреди доста на противника. Основната му атака изстрелва сок, който се разделя при удрянето на врага и така може да атакува още трима наведнъж. Неговата супер сила му предоставя различни подобрения и стимулира атаките и скоростта на движение. Неговото приспособление, Power Surge, телепортира Surge на малко разстояние в посоката, в която е изправен, и му позволява да премине през препятствия. Първата му Звездна сила позволява снарядите му да се разделят, дори когато не удари нито един враг.

Attack: Juice of Justice

Surge извършва изстрел, който се разделя на две или три под ъгъл 90 градуса, когато удари враг. И всеки от тях може да уцели враг и да причини сериозни щети, както и да зареди Супер атаката. При вдигане на второ ниво и всяко следващо обхватът на атаки на Surge се увеличава и вече се разделя не на три, а на 6 с допълнителното надграждане на ниво 3, като 3 снаряда стрелят в широка дъга от всяка страна.

Super: Party Tricks

Surge излита във въздуха, отблъсквайки враговете назад и нанасяйки щети в малък радиус при кацане.

Gadget: Power Surge

При тази добавка героят може да се телепортира на разстояние до 4 полета в посоката в която му кажете. Хубавото е, че той може да се телепортира, дори ако има пречка по пътя. Но запомнете, че ако са необходими повече от 4 полета за заобикаляне на препятствие, Surge няма да се телепортира и вместо това остава там, където е, но все пак Gadget се брои за използван.

Star Powers

Когато имате и Star Power основната атака на Surge вече се разделя, ако удари стена или при достигане на максимално разстояние, независимо дали удря враг или не.

Ето и няколко полезни съвета:

  • Gadget може да използвате за бързо бягство, когато имате малко живот, като се телепортирате зад стена и останете зад нея за прикритие.
  • Gadget също е изключително ефективна за изненадващи маневри. Когато е изправен пред Brawler зад стена, който има малко живот Surge може да се телепортира и да го довърши-
  • Когато активирате суперсилата на героя, той може за момент да избягва всички снаряди, приближаващи се до него. Използвайте своята суперсила в най-подходящия момент, за да избегнете пагубна атака на противника.
  • На ниво 3 Surge може да нанесе повече щети със своята сплит атака, отколкото с първоначалния си удар. Ако е насочен точно до врага на максимален обхват, той ще пропусне и ще се раздели на 6 снаряда. Три от тези снаряди могат да ударят врага, нанасяйки огромно количество щети.

Накрая запомнете, че...

Способностите на Surge са доста гъвкави и могат да се използват с различна степен на ефективност в зависимост от времето и целта ви. Например, Party Tricks могат да се използват, за да се избегне каквато и да е атака от противника, ако бъдат използвани в точното време. Surge може да не е най-силният герой, но той може да издържи срещу атаките на повечето други имена в сегашния състав на Brawl Stars. Той определено носи нова и уникална механика, която не сме виждали преди в играта.

Прочетете още:
Ползите от компютърните игри



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град