Vip интервю

Начало | Vip интервю | Мелхиор (Йоханес Халерфорден) от „Бини и призракът“ разказва

Мелхиор (Йоханес Халерфорден) от „Бини и призракът“ разказва

Аз детето | 2015-02-03

Мелхиор (Йоханес Халерфорден) от „Бини и призракът“ разказва

Има ли тук фенове на най-новото, интересно, мистериозно и вълнуващо филмче „Бини и призракът„? Ако е така, то със сигурност знаете за какво се разказва в него, но нека все пак припомним и разкажем на тези, които не знаят. След като Бини Науман и нейните родители се местят в старо имение в Берлин, тя открива, че има за съквартирант призрака на 14-годишно момче. Мелхиор бил роден в старо благородническо семейство през 1899 г. и няма представа защо се е превърнал в призрак в семейното имение. Двамата заедно научават, че за да се отърве от своя неканен гост, Бини трябва да помогне на Мелхиор да разреши голямата загадка за своята самоличност и минало. Макар че двамата имат своите различия, те обединяват сили и се превръщат в уникален тандем детективи – разрешават вълнуващи мистерии и същевременно се забавляват много!
Мелхиор е доста очарователен и готин за човек от миналия век! Обича да погажда номера на хората и често се закача с тях. Това разбира се не би било така и Мелхиор нямаше да е такъв ако не беше пресъздаден от младия и талантлив актьор Йоханес Халерфорден.
За всички фенове на сериала, а и за тези, които тепърва ще го заобичат, Йоханес е дал това специално интервю, което сега ще представим и на вас.

Вашият нов сериал „Бини и призракът“ вече е популярен в цяла Европа и то само след първата си серия. Това е просто впечатляващо...
Щом казваш... (смее се). Но да, това е точно така. Много рядко се случва германски филм или сериал да е толкова популярен и в други страни още по време на дебюта си.

Участвате в ролята на призрака Мелхиор. Как точно стана това, как се включихте в сериала?
Отидох на кастинг. По-точно на три кастинга и много се постарах да ме изберат, защото веднага разбрах, че трябва да играя точно тази роля, че тя е точно за мен.

Защо толкова сте харесал ролята?
Защото този сериал не е само за деца, той също така става и за родителите им. А е много по-ценно да се включите в нещо, което прави връзката между поколенията и ги събира заедно, за да се забавляват.

Когато снимате сериите вълнувате ли се?
Разбира се! Винаги когато е ден за снимки съм много развълнуван. Дори да си призная имам лека сценична треска, като всички. Също така често виждам и грешките си, защото докато играя винаги мисля какво от това, което правя бих могъл да направя и още по-добре. А това може би се дължи на факта, че просто когато снимахме първия епизод бях само на 14 години...

Винаги ли сте искал да бъдете актьор?
Винаги съм знаел, че искам да бъда актьор. Ако бях станал например таксиметров шофьор или работех в офис, щях да бъда много нещастен, защото това не би бил моят свят.


Кога открихте, че искате да станете точно актьор?
Бях на шест или седем години и бях на работа с баща ми, той също е актьор и докато не гледаше се вмъкнах на сцената, за да изпея една песен. Разбира се взех и микрофон, той обаче се оказа изключен и на мен ми стана много тъжно, че първият ми опит за изява е така неуспешен. Но пък по този начин баща ми забеляза колко много искам да правя точно това.

И постепенно това се превърна във ваша професия?
Не бих казал точно така. За мен актьорското майсторство е винаги нещо средно между хоби и професия. Всъщност дори не бих забелязал професионалния план, ако не ми плащаха. :-) Това, което ме кара да се чувствам толкова щастлив, а нали често една професия по-скоро те прави нещастен. ;-)

В кое е по-трудно да се участва – театъра или киното?
В театъра! Дори само от физическа гледна точка. Преди да изляза на сцената винаги се наливам с поне два литра вода, за да не ми пресъхне гърлото по време на пиесата.

Родителите ви какво мислят за вашия толкова ранен връх в актьорската кариера? Радват ли се?
Не, ни най-малко. Баща ми доста се притеснява за мен. Но разбира се знае, че ще се оправя в този свят, защото съм наследил всичко хубаво от него.

А защо има притеснения?
В Германия има много, много безработни актьори. Три четвърти от колегите седят с месеци и чакат да ги поканят за една проста реклама. А те всъщност играят много добре, страшно са талантливи. Ето заради това се притеснява – често да си изхранваш прехраната чрез тази професия се оказва непосилна задача. За мой късмет обаче аз все още не съм изцяло на самоиздръжка и имам време да се насладя на актьорството без да се притеснявам.

Това мотивира ли ви или ви притеснява за бъдещето ви в тази професия?
Мотивира ме – да стана най-добрия и просто да нямат друг избор освен да ме наемат.

И все пак имате ли „план Б„?
Не съвсем, но отлично владея френски. Ако се наложи мога да стана преводач.

Скоро ще завършиш училище – какво следва от тук нататък висше образование или актьорство?
Образованието разбира се е важно, но аз обичам да съм актьор, затова ще се опитам да съвместявам и двете.

Какво би пожелал на всички, които са успели да стигнат до края на това интервю?
Първо учтиво ще им благодаря, че са отделили от времето си за мен, надявам се да им е било интересно. И след това ще им пожелая да следват мечтите си и да не позволяват на никой да ги спира да постигнат това, което искат. Мисля, че ако успеят да направят това, всичко друго ще ги последва само!

Снимки: bild.de
 



Коментари
39 коментара

петя , 10 г.,

Публикувано на 03.02.2015

обичам те мелхиор

ива , ,

Публикувано на 06.02.2015

мелхиор кога ще дойдеш в плевен

ивана , ,

Публикувано на 08.02.2015

защо нямаше нов епизод днес, ааааааааа аз го чаках, кажете ми

Мая Иванова, 12 г.,

Публикувано на 15.02.2015

Еииииии този филм много го харесвам ама защо няма нови епизоди !!!

Георги Савов , 8 г.,

Публикувано на 08.03.2015

кога ще дават 9, 10, 11, 12, 13 епизот

Георги Божков, 9 г.,

Публикувано на 09.03.2015

Филмът е супер.

Диана Савова, 8 г.,

Публикувано на 10.03.2015

Филма е много готин

Диана Савова, 8 г.,

Публикувано на 10.03.2015

Кога ще дават нови епизоди ?

Георги Савов , 8 г.,

Публикувано на 11.03.2015

мелхиор кога ще дойдеш в Лозово

ekaterina Trifonova, 14 г.,

Публикувано на 15.03.2015

Zdraveite iskam da popitam koga shte pochnete da puskate novi epizodi zashtoto naistina ni omryzna da gledame samo starite.

xerkules oktaev, 12 г.,

Публикувано на 19.04.2015

tozi film e mnogo xubav no mi doskuca da cakam novite epizodi dano dagi pusnat po skoro

ПОЛИНА ЛЕСИЧКОВА, 12 г.,

Публикувано на 23.05.2015

ФИЛМА Е МНОГО ГОТИН

Памела , ,

Публикувано на 30.05.2015

ще има ли други сезони

ivelina rubska, 13 г.,

Публикувано на 05.07.2015

melhior obichamte mnogo iskam da se sreshtnem shte imali sled 13 epizod drugi epizodi

От редакцията: Здравей и ние го обичаме, но за съжаление 1 сезон е само от 13 епизода и няма повече. Ще стискаме палци да има и втори сезон.

neti , 12 г.,

Публикувано на 26.07.2015

koga shte davate epizod 14

Моника Енчева, 11 г.,

Публикувано на 14.08.2015

Много е як филма ама много, аз точно такива филми харесвам да се търсят различни вещи . Много ми харесва. Кога ще давате епизод 14.

Моника Енчева, 11 г.,

Публикувано на 14.08.2015

Мелхиор е много як даже не знаех че съществува .Първо си мислех, че е измислен, но когато видях този сайт нали и тогава разбрах че е истински човек. През цялото време си мислех как го правите във филма дух , то вярно сега, че има различни техники и технологии, но не знаех, че е толкова мощно ли как да кажа. И ми беше много интересно да го гледам, да гледам всичките тези 14 епизода даже когато изпуснех някой епизод го гледах на компютъра. Много, много е хубав филма. На който не му харесва филма значи незнае какво да гледа.

ivelina rubska, 13 г.,

Публикувано на 22.11.2015

koga shte davate drugite epizoddi 14 15 shte imali no sezon

м. , 13 г.,

Публикувано на 13.12.2015

ще има ли още епизоди или друг сезон

От редакцията: Според информацията, която имаме, но хич не е сигурна, би трябвало да има 3-ти сезон през лятото на 2016.

Svetla Usein, 1997 г.,

Публикувано на 13.02.2016

Makar da s1m golqma mnogo mi haresva filma kakto I Beni taka I Melhior

Яница , 14 г.,

Публикувано на 08.04.2016

Тука от 8 до 11 години все коментират. И това да не Ви е Емил Конрад, че да питате кога ще дойде в Пловдив и т.н. Ако идва в България ще е най много в София, все пак София е столицата. И когато има нови епизоди ще има няма да ви отговорят не си правете труда да питате. Гледам епизодите първо на немски за да си го преведа сама и после на български, та ако имам пропуски в езика да си ги поправя. Не обичам немския, но го уча и така си помагам като се занимавам да си преведа филма и после да го видя наистина в превод, ако съм сбъркала да се поправя, да го науча. А Вие деца, по добре играйте навън с топка отколкото да пишете по сайтове, форуми и т.н. грешките няма да коментирам както виждам сте 8-11 годишни, но обърнете внимание и на това. ;) :)

Anastas Lozov, 11 г.,

Публикувано на 17.04.2016

Втори сезон вече е пуснат в Германия. Хайде - втори сезон е факт вече - пускайте новите серии, за да можем да ги гледаме. Сигурен съм,че много хора чакат да гледат новите серии.

От редакцията: Дори ние ги чакаме с нетърпение, така че наистина дано го пуснат скоро, ще ги попитаме какво става. :-)

Мария Милева, 8 г.,

Публикувано на 19.04.2016

Моля ви, пуснете вече втори сезон.Нетърпелива съм да го гледам.

Лиляна Бпжилова, 11 г.,

Публикувано на 19.04.2016

Кога ще пускате новите серии- втория сезон вечв е снет.

Катя Добрева, 15 г.,

Публикувано на 22.04.2016

Разбрах,че в някои европейски страни вече са пуснали втори сезон.Въпросът ми е - кога ще го пуснете и тук?

От редакцията: Здравей и ние знаем, че вече има втори сезон и се опитваме да се свържем с Дисни България, за да ни кажат, защото само от тях зависи това, ако зависеше от нас, щяхме да сме го пуснали вече. :-)

Катя Добрева, 15 г.,

Публикувано на 22.04.2016

До редакцията: . Бихте ли писали, ако смятат да пуснат новия сезон.

От редакцията: Разбира се. Ще се опитаме да се свържем с тях и да ги попитаме. :-)

Атанас Топчиев, 15 г.,

Публикувано на 16.06.2016

Към всички фенове на сериала, има изненада накрая на втори сезон. Интересно е, но аз няма да издавам, нека пуснат втори сезон в България и ще разберете

Лина Кромфтензин, 15 г.,

Публикувано на 24.06.2016

Моля ви, трябва да пуснете втори сезон. С моите приятелки чакаме с нетърпение да го гледаме и понеже вече в много страни са го давали мислим, че може би ще го пуснете новия сезон към края на юли или нещо такова. Нямаме търпение.

Атанас Топчиев, 15 г.,

Публикувано на 18.07.2016

Е добре, от първи август вече ще пуснат втория сезон.

Анна Раднева, 14 г.,

Публикувано на 18.07.2016

Видях рекламата и съм много щастлива, че най- накрая ще пуснат втори сезон на 1 август. Много ви благодаря!

Преси Топалова, 11 г.,

Публикувано на 26.07.2016

Наистина много благодаря на редакцията за съдействието!

Пламена Николаева, ,

Публикувано на 04.08.2016

Ще има ли и 3 сезон?

От редакцията: Здравей, за сега не се знае. Но ние се надяваме да има.

Валерия Славчева , 9 г.,

Публикувано на 08.08.2016

Ивана. няма нови епизоди защото от вечерта са новите от8:00. часа. а. след обяд дават. от вечерта старита серия

Валерия Славчева , 9 г.,

Публикувано на 09.08.2016

Този филм е много добър Мелхиор. и Бини. са много мистериозни. с тези часовници. Гледай те филма. Много е готин

габи , 8 г.,

Публикувано на 14.08.2016

Този филм е мистериозен и толкова готин. Гледайте го от 16:30 и 20:00

gabi , 8 г.,

Публикувано на 18.08.2016

Гледах почти всички те епизода до 10 ти епизод ще гледам и другите10 епизода.

Алекс Сендова , 14 г.,

Публикувано на 22.12.2016

Ще има ли 3 сезон и кога ще започва?

От редакцията: Здравей, за съжаление няма да има 3-ти сезон. Това е бил краят, на нас също много ни харесваше сериала, но е съобщено официално от режисьора. Ето това е написал той на немски: Hallo Liebe Community ! Wir müssen euch leider mitteilen das es KEINE 3.Staffel von "Binny und der Geist" geben wird :( Wir wünschen euch allen noch ein tolles&erholsames Wochenende! Което приблизително означава: Здравейте, скъпи фенове! За съжаление трябва да ви информираме, че няма да има 3-ти сезон на "Бини и призракът" :( Желаем ви хубав и спокоен уикенд!

Ники Алексиев, 13 г.,

Публикувано на 06.01.2017

Искам да гледам финала поснетего по Дисни чанал

Relfa Riona, 13 г.,

Публикувано на 21.07.2019

Мелхиор е един от най-любимите ми актьори. Много ми се иска да се запозная лично с него.Написала съм някои неща за него и ,ако го срешна ще се радвам да му ги прочета.Надявам се ,че ще направите още сезони на филма. Понякога трябва да видиш това, което е на небето, а не това, което е на земята.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град