покани

Начало | покани | Наесен с песен – „Караоке с Маргаритка” и най-забавните полезни книжки

Наесен с песен – „Караоке с Маргаритка” и най-забавните полезни книжки

Аз детето | 2020-09-11

Наесен с песен – „Караоке с Маргаритка” и най-забавните полезни книжки

От 2016 г. досега денят на хиляди български деца започва с гласовете на най-популярните звезди на нашето време в песничките на „Маргаритка“. А с песен дори научаването на елементарни навици се превръща в забавна игра!

След повече от 6 месеца отсъствие посрещаме новия сезон с най-любимото и забавно „Караоке с Маргаритка“! Очакваме ви на 13 септември от 17:00 ч. в „Кино Кабана” (градинката пред НДК), където звездите Мими, Биби, Бухалче и Маргаритка ще представят официално новата поредица детски книжки на Маргаритка и издателство „Сиела“, посветена на полезните навици и по-лесното им научаване от децата.

С „Маргаритка и чистите ръце“, „Маргаритка и вкусната храна“ и „Мими и Биби отиват на море“ ще танцуваме, ще се забавляваме и ще попеем заедно, а водещ на нашето шоу ще бъде Тоци, който ще се опита да надпее всички. И само от вас зависи дали ще успее!

Локацията на събитието е на открито, всички мерки за безопасност и санитарно-хигиенни изисквания, свързани с настоящата извънредна епидемична обстановка, ще бъдат спазени, а в заведението ще има пропускателен режим. Нека заедно бъдем отговорни към здравето си и това на близките ни.

„Маргаритка и чистите ръце“, „Маргаритка и вкусната храна“ и „Мими и Биби отиват на море“ от Илия Деведжиев и цветните и шарени илюстрации от Веселка Велинова са първите три книжки от поредицата „Полезни навици“, в които на пръв поглед досадни за децата занимания като миенето на ръцете и храненето се превръщат в незабравими и вълнуващи приключения. С Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето по забавен начин и през вълшебни приказни истории най-малките научават по-лесно елементарните навици и как да бъдат учтиви и отговорни към себе си и другите.

Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца.

Очаквайте до края на септември и четвъртата книжка от поредицата – „Маргаритка и чистите зъбки“!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град