афиш

Начало | афиш | Питър Пан, Пипи и Малката морска сирена ви очакват на сцената на Театър „София“ през ноември

Питър Пан, Пипи и Малката морска сирена ви очакват на сцената на Театър „София“ през ноември

Аз детето | 2018-10-31

Питър Пан, Пипи и Малката морска сирена ви очакват на сцената на Театър „София“ през ноември

Искате през ноември да направите нещо забавно, но различно! Тогава отидете на театър! Много е интересно и вълнуващо да видиш как актьорите разиграват сцените направо пред очите ти и нямат право на грешка. Интересно и несравнимо преживяване. При това почти във всеки град има театър в който талантливи актьори и сценаристи са подготвили специални детски пиеси. Ето например вижте каква интересна програма са подготвили специално за вас Театър „София“ за ноември!

На 10-ти и 18-ти ноември от 11 ч. на голямата сцена можете да гледате „Пипи“! Любима на поколения героиня, Пипи предизвиква всеки да поиска да фантазира и да създава свои светове. Малко непокорна, дъщеря на Ангел и Негърския крал, Пипи е просто едно девет годишно дете, което успява да превърне собствената си реалност в истинска, за радост на Томи и Аника. „Що се отнася до Пипи, никога не се знае...“ Вие също може да станете част от този фантазен свят...

На 17-ти ноември отново в 11 ч. на голямата сцена можете да се насладите и на „Мери Попинз“! Спектакълът на Театър „София“ „Мери Попинз“ представя трогателната – забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас... Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.

На фантастично пътешествие на 4-ти ноември отново от 11 ч. на голямата сцена ще ви заведе и „Малката морска сирена“! „Приказка за доброто, което понякога боли.“

Роня, дъщерята на разбойника“ пък ви очаква на 3-ти ноември от 11 ч. на голямата сцена! Спектакълът „Роня, дъщерята на разбойника“ изрича тревогата си от разминаването между деца и родители. Роня и Бирк често предизвикват недоумение и смущение сред възрастните. Двамата са находчиви и смели, с много дух, решителност и твърдост. Децата са безпогрешни в чувството си за нравственост, в усета си за добродетели – откритост, състрадателност, доброта, в стремежа си към справедливост. Те показват какво е грешно в света по мирен начин. Не сочат с пръст като възрастните, а единствено чрез действията си се опитват да им покажат КАК ДА ЖИВЕЯТ В ЛЮБОВ ЕДИН КЪМ ДРУГ. Спонтанните им и смели реакции променят света.

На 25-ти ноември пък за забавление ще ви посрещне „Питър Пан“! Елате в чудния свят на Питър Пан – момчето от приказната страна Невърленд, което отказва да порасне. То кръстосва шпага с пиратите на злия капитан Хук, изживява лудата тръпка от летенето и магията на първата целувка. Мюзикълът на Театър „София“ завладява с красиви костюми, романтични дуели на пиратски кораб, мелодични песни и великолепни актьорски изпълнения.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град