конкурси

Начало | конкурси | Участвай в конкурса на Cartoon Network и можеш да спечелиш страхотни награди!

Участвай в конкурса на Cartoon Network и можеш да спечелиш страхотни награди!

Аз детето | 2017-04-24

Участвай в конкурса на  Cartoon Network и можеш да спечелиш страхотни награди!

Имената на наградените можете да видите тук!

* * *

Първите стъпки на децата в анимацията и тази година ще стимулира състезанието Студио „Въображение“. Творческият конкурс на Cartoon Network, който се провежда за трети път, е за ученици между 6 и 14-годишна възраст и е под надслов „Рисувай и се забавлявай!“. Той стартира на 17-ти април и ще продължи до 31-ви май. Целта му е да запознае малките творци с процеса на анимиране, да ги вдъхнови да създадат свои оригинални творби и да развие креативния им потенциал.

Състезанието има три категории – за рисунка на измислен герой, за сценарно табло и за кратък филм или анимация. Участието става през страницата на Студио „Въображение“, където може да се намери цялата необходима информация за съревнованието, както и съвети към децата за творческия процес. Международно жури ще отличи по трима победители във всяка от категориите.

Създателите на най-атрактивния анимационен герой, сценарно табло и анимация ще получат най-новия лаптоп за образование Acer Travelmate B 118. Те ще имат и уникалната възможност да видят творението си в ефира на любимия си канал Cartoon Network. За вторите и третите места пък има уникални раници, суитшърти и тетрадки на Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 12-ти юни.

Повече подробности за правилата за участие можете да видите тук!

В периода на конкурса българският екип на Cartoon Network Студио „Въображение“ заедно с младия артист Томислав Петков (Томи) ще посети три училища, за да покаже нагледно как се правят началните стъпки в анимацията. Томи Петков е на 15 години и е запален по анимацията. Шанс да се срещнат с него ще имат 6-годишните ученици от 43 Детска градина „Талант“ в София, четвъртокласниците от столичното 139 ОУ „Захарий Круша“ с разширено обучение по изобразително изкуство, както и възпитаниците на Училище по изкуства и занаяти „Димитър Екимов“ за социално слаби деца в село Русаля до Велико Търново.

Петнайсетгодишният Томи, който вече има опит с рисуваните филми, ще сподели с децата как стимулира своята собствена фантазия. Той ще им разкрие тайните на вдъхновението си и ще им представи анимацията, която е създал специално за състезанието. Ще им подскаже как, докато се забавляват и играят, могат да създават професионални мултипликационни филми. Видеодневниците от майсторските класове ще бъдат публикувани на Facebook страницата Cartoon Network Europe. В социалната мрежа малките творци ще могат да обсъждат идеите си и въпросите, които имат за участието в надпреварата.

Конкурсът тази година се случва със съдействието на генералния спонсор на кампанията Acer България. Партньори на инициативата са и Az-deteto.bg и Bulsatcom.

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6 – 12 години и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо дядко“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“ От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори“ 18 езика и „влиза“ в повече от 131 милиона домове в над 70 държави.

Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е търговска марка, собственост на Turner Broadcasting System International, Inc. – подразделение на Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) – една компания на Time Warner.



Коментари
83 коментара

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 25.04.2017

А може ли да участваме и в трите категории?

От редакцията: Може.

WEIRDNBOOTIFUL , 13 г.,

Публикувано на 28.04.2017

Можем ли да рисуваме герои, които вече съществуват? А у другото което е: Надявам се да няма крадци на сториборд като минала година, защото излових няколко и ми стана доста неприятно :)

От редакцията: Здравей, можеш да вземеш някои детайли от герои и да ги съчетаеш в нов твой. И ние също се надяваме, защото е повече от неприятно, но ако случайно забележиш такива молим пиши. :-)

WEIRDNBOOTIFUL , 13 г.,

Публикувано на 28.04.2017

Аха, окей! Благодаря и задължително ще докладвам!

cveti dimchov, 8 г.,

Публикувано на 30.04.2017

Заплаща ли се такса за участие?? Благодаря!!

От редакцията: Здравей, няма такса за участие. От теб се иска единствено да нарисуваш анимационен герой измислен от теб, да направиш кратко филмче и/или сценарно табло и да ги качиш на посочения сайт – това е. :-)

симона алексова, 12 г.,

Публикувано на 30.04.2017

до кога важи конкурса

От редакцията: Конкурсът е до 31-ви май.

Силвия , ,

Публикувано на 30.04.2017

Здравейте! По колко участия има право всяко дете? Т.е. може ли едно дете да участва в една категория с 10 рисунки, например? Благодаря!

От редакцията: Здравейте, може – няма ограничения за броя изпратени произведение.

Лили , ,

Публикувано на 01.05.2017

До редакцията : в сайтът на cartoon network пише, че победителите ще бъдат оповестени на 10 юни, а тук пише на 12-ти

От редакцията: Здравей, така ни казаха и затова сме го написали така, но благодарим, че ни обърна внимание. Ще ги попитаме, за да можем да сме точни. :-)

Кирил Димов, 12 г.,

Публикувано на 02.05.2017

Сайтът не приема файловете ми, има ли друг начин да се пратят. В правилния формат са и точните пиксели. Цял ден съм ги правил за да влязат в размера, но не може да се качат на самия сайт. Не ми се отваря и галерията. Някакъв проблем ли има?

От редакцията: Здравей, много ти благодарим за сигнала, наистина имаше проблем със сайта. Вече трябва да можеш да качиш рисунката си, галериите също работят. :-)

Alex , 12 г.,

Публикувано на 02.05.2017

Моля ви да напишете подобности относно комикса за това че на този ли формат от 4 полта да се свали, принтира ,нарисува и да се изпрати? Напишете всички стъпки подробно.

От редакцията: Здравей, не е задължително да е на този формат. Това е направено, за да улесни участниците, но ако решиш можеш да си го направиш на съвсем бял лист, както решиш и да го снимаш и качиш. :-)

Силвия , 34 г.,

Публикувано на 02.05.2017

Здравейте! Може ли да се участва във всяка категория с ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА РИСУНКА? Например в категорията за измислен герой едно дете да участва с 3 рисунки? Благодаря!

От редакцията: Здравейте, да може. Всяко дете може да участва във всяка категория с неограничен брой филмчета, комикси и рисунки.

Кирил Димов , 12 г.,

Публикувано на 03.05.2017

Галерията вече се отваря, но рисунките ми не се качват.

От редакцията: Молим да ни поясниш какво точно се изписва или става, когато се опиташ да качиш рисунката си.

Кирил Димов, 12 г.,

Публикувано на 03.05.2017

Не се изписва нищо. Екранът трепва, но не отваря картинка в прозореца. След като дам избраното изображение, си остава бяло поле. Аз съм обработил рисунките си, да са точните пиксели, затова не разбирам къде е проблемът?! JPG формат са, а си спомням, че и преди участвах във вашия конкурс, тогава всичко се качваше без проблеми. Мога ли да изпратя рисунките си на някакъв мейл?

От редакцията: Изпрати ни всичко на имейл info@az-deteto.com заедно с името и фамилията си, на колко си години и имейл на някой от родителите ти. Ще се свържем пак и с Cartoon Network, за да им кажем, че все още има проблеми.

Кирил Димов, 12 г.,

Публикувано на 03.05.2017

В прозореца за комикс ми дава, че е достигнат максималния брой файлове, но аз имам само 1 комикс и още не съм го пратил.

От редакцията: Казаха ни, да не обръщаш внимание на надписа, знаят за него и в момента работят по въпроса да го отстранят.

Кирил Димов, 12 г.,

Публикувано на 03.05.2017

Качих почти всички рисунки! Останаха ми само 2 и утре ще кача и комикса. Благодаря Ви много, че ми помогнахте. Сега се качват, но трябва да се пробва няколко пъти. :)

иви , ,

Публикувано на 04.05.2017

какъв ще е следващия конкурс

От редакцията: Ще е свързан със „Сой Луна“.

Нина Трифонова, 37 г.,

Публикувано на 07.05.2017

Здравейте, дъщеря ми в момента е на 5 години и 7-8 месеца и не влиза в условието за възраст, дали може да участва в конкурса?

От редакцията: Здравейте, щом е само с няколко месеца може.

Мария Малчева, 10 г.,

Публикувано на 07.05.2017

Искам да кача две картини-на мен и на сестра ми,но не мога.Може ли да ви ги пратя и да ги качите

От редакцията: Здравей, молим да опиташ още веднъж и ако и тогава не става ни ги прати на имейл info@az-deteto.com

baby krisi, 9 г.,

Публикувано на 08.05.2017

zdraveite a da popitam samo v edno koeto izberem ako uchastvame pak ima veroqtnost da spechelim nali?

От редакцията: Разбира се, количеството и качеството не са еднакви. ;-)

Евгения , 37 г.,

Публикувано на 09.05.2017

Здравейте, майка съм на деца, участващи в конкурса, и ми направи впечатление, че вчера харесванията за комикса на Симона 14 г. се увеличиха с 50 в рамките на 2 минути. Харесванията на рисунката на същото дете в другата категория за измислен герой също се увеличиха рязко със 100 гласа. Толкова рязък скок в броя харесвания според мен не може да се случи без да има някаква измама. В тази връзка искам да попитам дали победителят се определя според броя харесвания или има и оценка от някакво жури?

От редакцията: Здравейте, като основно ще са харесванията. Но разбира се организаторите от Cartoon Network имат и това предвид и ни увериха, че ще следят как, откъде и колко са харесванията и ако има нещо нередно ще вземат необходимите мерки. Предвидили са и жури точно заради целта.

Божидара , 7 г.,

Публикувано на 09.05.2017

Защо все още рисунките ми, които изпратих вчера, не са качени на страницата?

От редакцията: Здравей, там се качват автоматично, така че ако още ги няма молим опитай да ги качиш пак.

Денис Атанасов Спасов , ,

Публикувано на 10.05.2017

Аз искам да ви благодаря за всички конкурси които направихте до момента затова след мое дълго отцъствие аз реших че вече сам голям и повече няма да очаствам. Благодаря ви още ведниш !!!!!!!!!!!

Божидара 7 г. , ,

Публикувано на 10.05.2017

Отново качих рисунките ми, пак ги няма на страницата. Защо???

От редакцията: Здравей, ще подадем сигнала ти към Cartoon Network, за да могат да погледнат и ако има пак проблем да го оправят. Междувременно можеш да ги изпратиш и на info@az-deteto.com

Мария Малчева, 10 г.,

Публикувано на 10.05.2017

Извинете че пак питам но къде са рисунките

От редакцията: Здравей, ако все още не ги виждаш след като си ги качила молим да ги пратиш на info@az-deteto.com

Мими , 11 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Това е чудесен конкурс .А може ли да ми поясните как да направя това малко филмче?

От редакцията: Здравей, радваме се, че ти харесва. Най-лесно е да нарисуваш няколко рисунки, които да показват историята от филмчето, да ги снимаш с телефон или таблет и след това да ги анимираш благодарение на някое приложение за тези устройства, има много такива безплатни и се ползват лесно. :-)

Альона , ,

Публикувано на 14.05.2017

Здравейте, искам да попитам, само броя харесвания ли ще е фактор за избиране на победителя? И за да оспоря причината на Симона, 14г за бързия скок в броя на гласовете, как така пък други деца вече имат по 1000+ харесвания? Имате някакъв проблем в сайта и като цъкнеш няколко пъти на бутончето може да изкара 50 гласа в плюс.

От редакцията: Здравейте, не няма да са само харесванията. От Cartoon Network са осигурили и жури, което ще има последната дума. :-)

Мими , 11 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Благодаря.А бихте ли ми предложили някое от тези приложения ако може.

От редакцията: Тези, които сме опитвали и са ни харесали са: Animator: Make Your Cartoons, Animate it!, AnimeMaker, Stop Motion Studio.

Ванеса , ,

Публикувано на 16.05.2017

Здравейте, изпратих няколко мои рисунки, но не ги виждам в галерията. Кога ще ги качат?

От редакцията: Здравей, понякога се бавят, но до 3-4 дни обикновено ги качват. Щом си ги изпратила и сайта не ти е дал грешка, ще ги качат, не се притеснявай.

Мими , 11 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Опитвам се да си истегля едно такова приложение но не се истегля.Какво да правя?

От редакцията: Здравей, би ли ни казала защо точно не става? Какво се случва, когато опиташ?

Валентина , 45 г.,

Публикувано на 18.05.2017

Като учител и родител, искам да призова организаторите да разчитат само на решението на журито. Лайковете могат да подведат. Чух от своя ученичка, че подкрепя ежедневно друг мой ученик, който участва в конкурса. Момчето не знае за това, но момичето гласува за него. В един момент може да се окаже, че той е злоупотребил, затова помолих ученичката да спре с това ежедневно гласуване. Сега споделям с вас и наистина призовавам да обърнете внимание на този проблем. Лайковете, според мен, не са реални, защото са или от авторите или от техни приятели, а това не е справедливо гласуване!

Mariela Nikolova, 13 г.,

Публикувано на 22.05.2017

syper e

Ани Иванова, 8 г.,

Публикувано на 23.05.2017

Как може да се гласува?

От редакцията: Под всяко произведение има сърце, кликаш на него и това е.

daniel markov, 16 г.,

Публикувано на 24.05.2017

Значи по тази логика аз се уча да анимирам с флаш и афтер еффект и специално за това направих анимациика която я рисувах на листи 16 листа но защото съм на 16 не мога да се запиша е това е мн яко... няма що

Теодора , ,

Публикувано на 25.05.2017

Интересуваме, дали героите трябва да са измислени или могат да бъдат от някой филм по друг канал? Какво е изискването за продължителността на анимацията и с каква програма? Благодаря предварително! Успешен ден!

От редакцията: Здравейте, би било по-хубаво героите да са измислени или поне да не са точно копие на вече съществуващи. Изискване за продължителност и програма няма, но трябва файла с анимацията да не е по-голям от 50mb, да бъде във формат mp4, както и да бъде с резолюция по-висока от 750px (шир.) и 422px (вис.).

Артеми Артемов, 11 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Как да се запиша за състезанието на Cartoon Network

От редакцията: Трябва да отидеш на сайта на състезанието http://imaginationstudios.cartoonnetwork.bg/competition/ и от там да качиш произведението си за съответната категория: рисунка, анимационен филм или сценарно табло.

Мими , 11 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Ами пише когато вече е на 99% че има грешка и не може.Имам интернет а и вече пробвах със всички които предложихте.

От редакцията: Тогава опитай през този сайт, трябва да стане: https://app.biteable.com/signup или този: piskelapp.com, или този: http://www.abcya.com/animate.htm

Артеми Артемов, 11 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Искрени БЛАГОДАРНОСТИ

Артеми Артемов, 11 г.,

Публикувано на 26.05.2017

А знаете ли за онзи конкурс на Реактивните момичета с екшън фигурки

От редакцията: За него трябва да попиташ организаторите, защото те могат да ти дадат по-точна информация от нас. Можеш да им пишеш на contact@cartoonnetwork.bg

Юлиян Расимов, 11 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Здравейте,вчера Ви пратих рисунки ,днес са публикувани,но не са цели ,а само части от тях.Аз ли нещо съм объркал и трябва ли да ги пратя отново ?

От редакцията: Здравей, сигурно така се е получило заради ограничението в пискелите за височина и ширина. Молим изпрати ги на info@az-deteto.com, ние ще ги изрежем и качим така че да се виждат. :-)

Юлиян Расиммов, 11 г.,

Публикувано на 27.05.2017

Много благодаря ! Пратих ви ги

Елина , ,

Публикувано на 27.05.2017

Здравейте, не мога да кача анимацията на дъщеря ми в сайта imaginationstudios.cartoonnetwork.bg. Изписва ``Достигнат е максималния брой файлове``. Прочетох по-горе, че може да се изпрати на вас. Ако не успея скоро да го кача, може ли да ви го изпратя?

От редакцията: Здравейте, можете без никакви притеснения, но трябва да ви кажем, че и този надпис за файловете също не бива да ви притеснява. Дори и да излиза качете файла, не би трябвало да има проблеми.

Елина , ,

Публикувано на 29.05.2017

Здравейте отново! Изпратих Ви писмо с анимацията - не може да се качи, опитвам от няколко дни. Моля, опитайте Вие!

От редакцията: Здравей, щом е така ние ще я качим, не се притеснявай.

Юлиян Расимов, 11 г.,

Публикувано на 30.05.2017

Здравейте,на 27.05 Ви пратих на имейла,който ми дадохте ( info@az-deteto.com ) рисунките си,но и днес не ги виждам сред новите качени.Дали сте ги получили ?

От редакцията: Здравей, ние ги качихме. На имейла на който ни ги изпрати трябва да си получил писмо от Cartoon Network, ако е така значи участваш със сигурност. :-)

Силвия , 35 г.,

Публикувано на 31.05.2017

Здравейте! Дъщеря ми участва днес сутринта в 9:30 в категорията Сценарно табло, получихме потвърждение на емайла ми, но все още не е качено. Притеснява ме единствено факта, че днес е крайния срок... Благодаря!

От редакцията: Здравейте, щом има писмо и е качено в срок участва със сигурност. :-)

Симеон , ,

Публикувано на 31.05.2017

Здравейте. Днес качих рисунка на герой, нарисувана на телефона. Получих email че участвам в състезанието, но рисунката не е качена в галерията. Това все още ли означава че участвам или не?

От редакцията: Здравей, участваш, не се притеснявай.

Ивана Герджикова , ,

Публикувано на 04.06.2017

Здравейте,искам да попитам харесванията на рисунките в сайта влияят ли по някакъв начин на мнението на съдиите?

От редакцията: Здравей, на мнението им не, просто и те се имат предвид за крайния резултат, но те си гласуват отделно без да гледат харесванията. :-)

Виктория , ,

Публикувано на 05.06.2017

До кога е срока за гласуването

От редакцията: 9-ти.

Alexandra , 12 г.,

Публикувано на 06.06.2017

По какъв критерии се оценяват рисунките? По харесвания или по качество в смисъл добре нарисувана.

От редакцията: И по двата.

Алекс , 12 г.,

Публикувано на 10.06.2017

Къде ще обявят победителите

От редакцията: Тук, на нашия сайт, както и в сайта на Cartoon Network. Няма как да ги пропуснеш. :-)

Алекс , 12 г.,

Публикувано на 10.06.2017

Благодаря ви ,че ми отговорихте,но кога ще ги обявят и в колко часа,за да ги очаквам

От редакцията: Този понеделник, на 12-ти, но в колко часа точно за съжаление не можем да ти кажем, но със сигурност няма да е преди 12. Така че след това следи сайта, ще ги видиш на първата страница.

Никол , 10 г.,

Публикувано на 10.06.2017

Добър вечер искам да ви попитам,който спечели лаптопа как ще му бъде изпратена наградата,както и другите награди,лично ли,ще ги предават или ще ги изпращат

От редакцията: Здравей, доколкото знаем ако не си от София, ще ти го изпратят, но ако спечелиш Cartoon Network ще се свържат с теб и ще ти кажат всички подробности. :-)

До редакцията , ,

Публикувано на 11.06.2017

Наградите по какво ще се изпращат

От редакцията: Чантите със сигурност по куриер, имаме и няколко поощрителни награди, които най-вероятно ще са по пощата.

Виктория Трифонова, 14 г.,

Публикувано на 11.06.2017

Нямам търпение да обявят победителите ,макар и да не участвам стискам палци най-добрият да спечели,дано да спечели участникът който харесвам,Успех

Йоана Мирославова, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2017

КОИ Е ПОБЕДИТЕЛЯТ

От редакцията: Здравей, от Cartoon Network ни казаха, че ще ни изпратят резултатите на 12-ти, в момента, в който ги имаме ще ги качим. За съжаление и ние няма как да знаем, преди да ни ги изпратят и ги очакваме.

До редакцията , ,

Публикувано на 12.06.2017

Имате ли информация колко ще бъдат победителите от една категория и до колко часа днес ще разберем печелившите

От редакцията: Здравей, победителите ще са първо, второ и трето място. За съжаление нямаме информация за часа, казано ни е просто днес. Ние също ги очакваме с нетърпение. Това е, което знаем за сега.

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2017

Ако една рисунка е добре нарисувана и идеята е хубава, но има малко харесвания, има ли шанс, този участник да спечели? Благодаря предварително!

От редакцията: Да, има разбира се.

Алекс , 7 г.,

Публикувано на 12.06.2017

Здравейте днес ли ще обявят печелившите,дано да е скоро

От редакцията: Здравей, беше ни казано, че ще е днес, надяваме се да е така.

До редакцията , ,

Публикувано на 12.06.2017

Здравейте вече имате ли някаква информация дали днес ще обявят победителите нямам търпение

От редакцията: Здравей, много ни се иска да имаме, но за съжаление няма.

Алекс , 7 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Днес ли ще обяват победителите вчера ги чаках,но не ги обявиха,Жалко

Ники , ,

Публикувано на 13.06.2017

Много непрофесионално от страна на организаторите на конкурса да забавят резултатите, след като вече са обявили дата за резултатите. Надявам се поне днес да има информация.

Христо Иванов, 9 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Здравейте, кога ще бъдат обявени победителите от конкурса??? Защо се бавят толкова? :(

От редакцията: Здравей, когато имаме информация веднага ще ви я кажем, но за съжаление за момента и ние не знаем нищо.

Ива , 9 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Така си е,наистина много неотговорно от тяхна страна,да се надяваме днес вече да обявят резултатите

Ивана Герджикова , ,

Публикувано на 13.06.2017

Здравейте,искам да попитам защо още не са оповестени победителите.Нали трябваше да са обявени на 12 юни.

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте, ще обявят ли победителите до 18.6.17. Благодаря !

От редакцията: Здравей, надяваме се, но за съжаление самите ние нищо не знам и никой не ни казва.

Родител , ,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте мисля, че е редно да се извините на децата и да пуснете съобщение кога ще е готово класирането. Най малко от уважение към труда и желанието на децата.

От редакцията: Здравейте, да наистина би било редно, но за съжаление и самите ние нямаме представа кога ще излезе класирането, също очаквахме като всички деца да е на 12-ти и много пъти попитахме организаторите от Cartoon Network, кога да го очакваме, но и самите ние не сме получили все още никакъв отговор. Затова съжаляваме, че не можем да им кажем, разбираме колко нередно и неетично е това.

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте, победителите ще бъдат оповестени на 15.06.2017, или се бъркам? Благодаря!

От редакцията: Здравей, да последно ни казаха, че резултатите ще бъдат обявени на 15.06.

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте, и извинете, че не съм написала този въпрос в предния коментар. Имате ли някаква информация, в колко часа ще бъдат оповестени победителите, защото чакам с нетърпение?! извинете, още веднъж. Благодаря Ви!!!

От редакцията: Здравей, пак. Доколкото ни казаха, ще е ме6 и 17 часа, надяваме се този път да е така.

Ина , 9 г.,

Публикувано на 15.06.2017

и вие ли ще участвате в избирането на победителите и кога ще ги обявят

От редакцията: Не, ние не участваме, само пускаме информация за конкурса и отговаряме на въпросите, на които можем. Трябваше днес, но все още чакаме, за огромно наше съжаление друго не знаем за момента.

Карина , ,

Публикувано на 15.06.2017

Дали има някакъв телефон или e-mail, с които да се свържем с организаторите?

От редакцията: Ние пишем на contact@cartoonnetwork.bg

Ники , ,

Публикувано на 15.06.2017

Аз се свързах с организаторите на посочения имейл още на 13.06, но така и не получих отговор от тяхна страна.

Теодора , ,

Публикувано на 16.06.2017

Аз мисля, че тези организатори могат само да вземат пример, от H&М, които по същото време направиха техен конкурс за детска рисунка. Приключиха състезанието си в точен срок, обявиха победителите в точен срок. Тук се получи така, че ние родителите на децата учствали с такова желание, се налага да издирваме като престъпници тези хора. Не знам кой ръководи тази кампания, но отношението е безобразно. Не може 6 дни след официално дадения срок за обявяване на победител, да няма никъде никаква информация. Поне да кажат причина поради, която отлагат класирането. Да спомен и това, че никъде не е посочен начина на избиране на победител, жури ли е, по брой гласове ли е?Защото по-необяснима за мен причина се получи така, че имаше рисунка в конкурса, която е доста встрани от темата и то с над 6 хиляди гласа. Как останалите деца да имат стимул да участват в такива конкурси. Смятам, че има доста неща за които трябва да се помисли, преди да се създаде нещо, за което децата дават всичките си сили и желание.И все пак благодаря, на Вашият сайт, че все пак е някаква обратна връзка, че нещо се случва по въпроса. Очакваме информация за така, чаканото класиране. Хубав ден!

Родител , ,

Публикувано на 16.06.2017

Много сме разочаровани,рисунките с малко гласове са победители,а с многото не са,защо изобщо беше това гласуване,Супер ужасното можеше поне и утешителни награди да раздадат

Ванеса , ,

Публикувано на 16.06.2017

Както обикновенно децата с хубави творби и добри идеи са пренебрегнати! Нищо ново

Ники , ,

Публикувано на 16.06.2017

След този конкурс не мисля че сестра ми ще участва пак в нещо подобно. Нито добра организация, нито адекватни победители.

Родител , ,

Публикувано на 16.06.2017

Извинете, Международно Жури, но Вие...на ТОТО ли играхте?...

Александър , ,

Публикувано на 16.06.2017

Пълна излагация. Пълна измама и несправедливост. От най-хубавото избраха най-грозното. Не стига, че се забавиха там една седмица, ами и това, че изобщо НЕ Е имало жури. А още по-лошо е ако е имало такова. А по лошото е, че имаше картини направени от сериозни деца със сериозен труд, правени по 1, 2 дни а не ЕДНА ДЪГА С ОЧИ И УСТА ПРИЛИЧАЩА НА КУЧЕ направено от 8г за 15мин. Абсолютно много съм бесен. И разочарован Значи първо закъсняха цели 4-5дни със срока Второ не дадоха никаква информация за директна връзка с тях самите. Трето дори не ни се извиниха за това закъснение. Четвърто ИЗОБЩО ЖУРИ НЕ Е ИМАЛО. Пето: Несериозна информация спрямо състезанието: Рисунки с компютърна програма НЕ трябва да се рисуват. А само на лист хартия снимано от мобилен телефон ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО с добро качество. Тези Like за какво са изобщо щом картина с нормален Like (80-200) харесвания изобщо не се зачитат за харесани.

Александър , ,

Публикувано на 16.06.2017

Значи аз ще докладвам това на абсолютно всички мрежи които знам с цел да информирам хората изобщо да не се връзват на акъла на тези състезания от CN. Не стига, че имаше сериозни бъгове (BUGS) в системите при качването на изображенията, ами закъсняват и с класациите. Аз не знам дали сте забелязали, но на едно място пише ( мисля че беше в главният им сайт), че класацията ще се проведе на 10 Юни на друго място пише, че същата тази класация ще се проведе на 12 Юни. Та ни на 10, ни на 12 на 16. А второто което съмняваме, че е имало жури, съжалявам за децата като МЕН които са били нарисували с голям труд изображение на компютърна програма с цел да ВПЕЧАТЛИМ така нареченото ЖУРИ и да им покажем че имаме някаква привилегия да се борим точно за 1-вото място, точно за тази награда. Благодаря на Az-deteto, които ми помогнаха да кача своят труд в бъгавият сайт на CN, които изобщо не са го заслужавали. Наистина съм много ядосан и разочарован от случилото се. Не съм очаквал да спечеля ТРЕТО място, камоли 1-во. Но това, това пък изобщо не съм го очаквал. Благодаря Ви за това, че бяхте точни с класирането. Че ни поискахте контакт за връзка в случай, че случайно дал БОГ да спечелим което и да е било от трите места. И че не написахте, че в състезанието Ви може да участват деца от 6 до 10 годишна възраст. БЛАГОДАРЯ. (поклон за простотията Ви) ПОСЛЕПИС Дано поне си направите труда да прочетете коментарите от състезанието което се проведе или "подгответе" поне Жури да види какво мислят всички участвали в него.

Родител , ,

Публикувано на 16.06.2017

Благодаря, че се раздават награди, като Лаптопи за 800лв които се използват за програмиране на деца под 14 годишна възраст. Благодаря

Гергана , 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Незнам за вас но аз съм еъзмотена.немога да повярвам просто.нямам думи.а за анимацийте най-много се възмотих.първо най-много неможех да повярвам как не са казали по-рано че неможело да се рисува върху таблет или комютър а само на лист.аз на таблет го правех и като го прочетох продто немога да повярвам.а второто за анимацията е,че как някои сабраха 46,000лайка??!!!(likes)аз бях една от тези деца но самоче аз неразбирам как е възможно щоп на комиксите и измислените герои едвам някои деца имаха 10лайка.поздравления за победителите но мисля че е нечесно.според мен само за комиксите,втората нагара го заслужава това дете.и да ви питам това нещо с дъгата откъде се появи?та аз всеки ден разглеждах всички рисунки?изобщо дори не съм го виждала.освен на 31да не са го пратили но се съмнявам.съжалявамче участвах в това състезание.аз всеки ден рисувам и да нарисувам нещо не е голям проблем за мене но за някои други със седмици са рисували.възмотена съм. (Съжалявам за грешките просто съм много ядосана)

Гергана , 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Аз мисля,че az-deteto са смислени хора и поне ни даваха информация, иначе щяхме да сме загубени.CN се изложиха.Мисля, че не съм единствената, която мисли това.

Родител, , ,

Публикувано на 17.06.2017

Наградените деца са се справили чудесно, но аз искам да попитам, защо организаторите не обявиха, че конкурсът им е за деца до 10 години? По-големите се постараха да направят нещо наистина професионално, за да покажат, че се борят за награда, която ще им помогне в развитието на художници и аниматори. Съвсем наскоро присъствах на друг такъв конкурс "Ще ти разкажа приказка", където се раздадоха грамадни лаптопи в първа възрастова група, а таблети във втора... Чудя се, замисля ли се някой, кое е по-нужно като награда на по-големите и на по-малките, за да е смислено участието на децата в такива съревнования?! Защото, ако ще си раздават наградите на разни техни познати и приятели, а другите ще участват само за фон - това е престъпление!!!!

Vanesa , ,

Публикувано на 17.06.2017

Жалко за децата които найстина вложиха старание и време, за да нарисуват рисунките си. Не знам тва жури сляпо ли е, на тъмно ли са са ги избирали.. Не си го обяснявам

Yamur Zorova, 10 г.,

Публикувано на 27.04.2018

участвам задължително

Елиз , 9 г.,

Публикувано на 12.02.2023

Не знам къде да се запиша. Бихте ли ми отговорили .
От редакцията: Този конкурс е приключил преди няколко години. Но пък вие следете, отваряйте понякога Az-deteto.bg, ще имаме и други конкурси.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град